Cursussen bloemenmala’s

Shakti Bloemenmala Tonny bol, cursussen, gele, rose,wit,rode,oranje bloemen
Shakti Bloemenmala Tonny Bol

“Ik vond het leuk om te zien hoe we met dezelfde bloemen toch allemaal een verschillende stijl hadden en iedereen met een unieke mala naar huis ging" (cursist)

Keuze uit drie cursussen bloemenmala’s maken

Shakti Bloemenmala heeft een interessant aanbod van drie cursussen bloemenmala´s maken: de beginnerscursus (Shakti cursus), vervolgcursus (Decoratieve Bijoux) en de verdiepingscursus (Gedenkmala’s) die allemaal bestaan uit drie workshops.

Ontdek zelf de mogelijkheden met verschillende technieken in de cursussen bloemenmala’s

In drie workshops leer je verschillende technieken waarmee je eindeloos kunt variëren om prachtige bloemenmala’s te maken, zie de galerij voor verschillende technieken.
Ik begeleid je persoonlijk in een rustige ontspannen setting van het begin tot aan het einde. Je gaat gegarandeerd naar huis met een mooie unieke bloemenmala.

Shakti cursus bloemenmala’s maken

Heb je al een kennismakingsworkshop gevolgd en wil je meer leren over het maken van bloemenmala’s dan is deze Shakti cursus ideaal voor je.

Ook als je geen ervaring hebt met het maken van bloemenmala’s is de Shakti cursus bij uitstek geschikt voor je om mee te starten van alle bloemenmala´s cursussen.

Vervolgcursus Decoratieve Bijoux

Bij deze cursus krijg je een uitbreiding van mogelijkheden in decoratieve vormen die er naast de traditionele bloemenmala zijn. Deze vormen zijn een sieraad om te zien vandaar de naam “bijoux”. Je kunt ze wederom op talrijke manieren toepassen waar ik je in de cursus meer over zal vertellen.

Verdiepingscursus Gedenkmala’s

In deze cursus leer je specifiek hoe je bloemenmala’s kunt gebruiken ter decoratie van een graf of gedenkplaats. Bloemenmala’s lenen zich hier perfect voor omdat ze zo veelzijdig zijn in het gebruik. Je leert nieuwe technieken die speciaal voor het verzorgen van een graf of gedenkplaats geschikt zijn en waar je veel kanten mee uit kunt. Verder zal ik met je meekijken waar jij bloemenmala’s voor wilt gebruiken en je er tips en adviezen voor geven.

Voor meer INFORMATIE kun je naar de berichten over de cursussen en speciale activiteiten gaan.
Je vindt ze ook hieronder en je kunt ze aanklikken;

Ben je geïnteresseerd in een cursus en wil je ook bijzondere bloemenmala’s leren maken? Reserveer een plekje voor een cursus naar keuze door je in te schrijven met het deelnameformulier. Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving.

Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt.

Alle cursussen

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, hangende bloemenslinger, licht zalm rose, witte eustoma

Shakti cursus in Berg en Dal

Een cyclus van drie workshops voor twee opties: woensdagmiddag 17, 31 januari, 7 februari en donderdagmiddag 18, 25 januari, 1 februari 2024
13:30 tot 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 in Berg en Dal
Shakti Bloemenmala Tonny Bol bloemenmala grafdecoratie op een grafmuurtje en steen van voren

Verdiepingscursus Gedenkmala’s

Een cyclus van drie workshops op zaterdagmiddag: 18, 25 november en 2 december 2023
13:30 - 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 Berg en Dal
Decoratieve bijou rode rozen parelsShakti bloemenmala Tonny Bol

Vervolgcursus Decoratieve Bijoux

Een cyclus van drie workshops op woensdagmiddag: 15, 22 en 29 november 2023
13:30 tot 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 Berg en Dal