Cursussen bloemenmala’s

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, cursussen, gele, rose, wit, rode, oranje bloemen groep deelnemers bloemenmala workshop in Berg en Dal
Shakti Bloemenmala Tonny Bol

“Leuke cursus: Heel verschillende deelnemers evenals veel verschillende bloemen. Een aardige, rustige en vooral bekwame ’teacher’. Resultaat: Ongelooflijk maar waar, geen enkele mala lijkt op een andere. Cursus is een aanrader." (Maria)

Keuze uit drie cursussen bloemenmala’s maken

Shakti Bloemenmala heeft een interessant aanbod van drie cursussen bloemenmala´s maken: de beginnerscursus (Shakti cursus), vervolgcursus (Decoratieve Bijoux) en de verdiepingscursus (Gedenkmala’s) die allemaal bestaan uit een cyclus van drie workshops.

Ontdek zelf de mogelijkheden met verschillende technieken in de cursussen bloemenmala’s

In drie workshops leer je verschillende technieken waarmee je eindeloos kunt variëren om prachtige bloemenmala’s te maken, zie de galerij voor verschillende technieken.
Ik begeleid je persoonlijk in een rustige ontspannen setting van het begin tot aan het einde. Je gaat gegarandeerd naar huis met een mooie unieke bloemenmala.

1. Shakti cursus bloemenmala’s maken

Heb je al een Shakti workshop gevolgd en wil je bekwamer worden en meer leren over het maken van bloemenmala’s dan is de Shakti cursus ideaal voor je.

Ook als je geen ervaring hebt met het maken van bloemenmala’s is de Shakti cursus bij uitstek geschikt voor je om mee te beginnen van alle bloemenmala´s cursussen. Klik hier: Shakti cursus om verder te lezen en te bekijken wat je leert in deze cursus.

2. Vervolgcursus Decoratieve Bijoux

Bij deze cursus krijg je een uitbreiding van mogelijkheden in decoratieve vormen die er naast de traditionele bloemenmala zijn. Deze vormen zijn een sieraad om te zien vandaar de naam “bijoux”. Ze zijn exclusief en zowel bijzonder om te gebruiken bij ceremonies als ook decoratief heel mooi om in huis te gebruiken. In de cursus zal ik meer over de mogelijkheden vertellen. Klik hier: Decoratieve Bijouxcursus en bekijk in deze aankondiging de verschillende bijoux die je leert maken.

3. Verdiepingscursus Gedenkmala’s

In deze cursus leer je specifiek hoe je bloemenmala’s kunt gebruiken ter decoratie van een graf of gedenkplaats, zowel binnen als buiten. Bloemenmala’s lenen zich hier perfect voor omdat ze zo veelzijdig zijn in het gebruik. Je leert nieuwe technieken die speciaal voor het verzorgen van een graf of gedenkplaats zijn, maar ook binnen bij een foto of kaars geschikt zijn en waar je veel kanten mee uit kunt. Verder zal ik in deze cursus met je meekijken waar jij bloemenmala’s voor wilt gebruiken en je er tips en adviezen voor geven. Klik hier: Verdiepingscursus Gedenkmala’s en bekijk in deze aankondiging de verschillende technieken en vormen voor de gedenkmala’s.

Voor meer INFORMATIE kun je naar de berichten over de cursussen en speciale activiteiten gaan.
Je vindt ze ook hieronder en je kunt ze aanklikken;

Ben je geïnteresseerd in een cursus en wil je ook bijzondere bloemenmala’s leren maken? Reserveer een plekje voor een cursus naar keuze door je in te schrijven met het deelnameformulier. Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving. Kun je niet op de geplande datum maar heb je wel interesse? Laat het me weten!

Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt.

Alle cursussen

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, hangende bloemenslinger, licht zalm rose, witte eustoma

Shakti cursus in Berg en Dal

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 17 april, 1 en 15 mei 2024 Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan
13:30 tot 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 in Berg en Dal
Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol bloemenmala grafdecoratie op een grafmuurtje en steen van voren

Verdiepingscursus Gedenkmala’s

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 13, 20 en 27 maart 2024. Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan.
13:30 - 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 Berg en Dal
Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol decoratieve echte sierlijke bloemen bijoux waxinelicht fotolijst sfeervol liefdevol herinnering

Vervolgcursus Decoratieve Bijoux

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 7 en 28 februari en 6 maart 2024. Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan.
13:30 tot 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 Berg en Dal
Lees meer...