Liefdevolle zussen rouw workshop

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, drie lichtjes bloemenkransen rondom

Samen met mijn drie zussen hebben wij een liefdevolle rouw workshop gevolgd bij Tonny. Ik vond het heel speciaal dat mijn zussen naar mij toe wilden komen om samen deze rouw workshop te doen welke in het teken stond van het overlijden van onze zwager. Eigenlijk komt het niet zo vaak voor dat we allemaal bij elkaar zijn dus dit maakte het extra speciaal.

Zoveel sfeer

Tonny was ruimschoots op tijd aanwezig om alles voor te bereiden. Ze had zelfs als verrassing voor ons, als echte theetantes, een theecontainer meegenomen. Dat kwam erg goed uit. Voordat we aan de slag gingen hebben we na een dankgebed aan Onze Lieve Heer eerst samen rustig gegeten. Hierdoor ontstond er al een rustige vredige sfeer.

Op een tafel had Tonny alles klaargezet. Er stonden kaarsjes, wierook, prachtig gekleurde prenten en vooral veel mooie en fleurige bloemen. Alleen dat al straalde zoveel sfeer uit. Op een andere tafel, de werktafel, gingen we aan de slag. Vooraf gaf Tonny helder uitleg over de bloemenmala’s en het gebruik ervan. De foto’s die ze daarbij gebruikte verduidelijkten het heel mooi.

Echt een steun bij rouwverwerking

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, Stervorm bloemenkransen met lichtjes middenin

Het was zo mooi om dit samen met mijn zussen te doen. Speciaal voor mijn zus die in rouw is. We hebben op deze manier aan mijn zus kunnen laten merken dat we veel om haar geven en van haar houden. Zo mooi om stil te staan bij het leven van onze zwager maar ook bij zijn sterven.  Echt een troostende, liefdevolle en ondersteunende workshop. Het heeft onze band versterkt en verdiept. En mijn zus heeft ervaren dat ze het verdriet niet alleen hoeft te dragen en dat wij er voor haar zijn. De rouw workshop kan zeker een helende werking hebben op iemand die in de rouw is. Bij mijn zus merkte ik dat ze verzachtte in haar houding. Dat ze ons ‘binnen’ liet komen in haar verdriet en onze steun aanvaardde.

Het was een heel magisch moment toen alle bloemenmala’ s op tafel lagen. Met een kaarsje en een foto van onze zwager erbij werd het haast een heilig moment. Het leek bijna alsof de geest van onze zwager er zelf bij was en hij zijn goedkeuring gaf. Juist datgene wat onze zus zo nodig had en wat zij vanaf het overlijden van onze zwager niet meer had gevoeld

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, fotolijst met waxinelichtje omringd met bloemenkransen

Voor iedereen

Ik zou het beslist aan anderen aanraden. Zelf vind ik het erg leuk om met mijn handen iets te creëren: handwerken, knutselen en met bloemen bezig zijn. Ik had al eens een bloemenslinger gemaakt. Of het iets voor mijn zussen zou zijn wist ik niet zo goed maar ik heb het gewoon aan hen voorgesteld en iedereen stond ervoor open.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, groepsfoto rouw workshop

Wij hebben het allemaal als een hele mooie speciale dag ervaren met een uitstekende opzet en goede begeleiding. Tonny is bijzonder vakkundig en op een vriendelijke en rustige manier begeleidt ze het hele proces en heeft daarbij oog voor detail en elke deelnemer. Door haar rust en kalmte ontstaat er een ontspannen rustige sfeer waardoor je jezelf ook helemaal ontspannen voelt.

Héél goed gedaan lieve Puspasara, alle complimenten voor jou meis !!!

Gun jezelf liefdevolle ondersteuning

Ben je in een rouwproces? Misschien is het ontvangen van liefdevolle ondersteuning voor jou ook heel fijn om te ontvangen. Je kunt een rouw workshop natuurlijk met een groep doen zoals met familie of met vrienden, maar soms is dat niet mogelijk of wil je dit liever één op één doen. Dat kan ook! Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of boek direct je workshop.

Alle reviews Shakti Bloemenmala

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, drie lichtjes bloemenkransen rondom

Liefdevolle zussen rouw workshop

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol rozen bloemblaadjes linnendraad rose roos mindful heartful Rosmalen De zendo Berg en Dal

Korte reacties op Shakti Bloemenmala

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, Moeder en dochter met bloemenketting om in tuin

Moeder en dochter workshop!

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, tonen bloemenslinger met goudsbloemen en rozen

“De goudsbloemen voor mijn vader”

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, altaartje met foto's, bloemenmala's en waxinelichtje op kleedje bij verhaal van Maria

Het aangrijpende verhaal van Maria

Lees meer...