Shakti Bloemenmala Tonny Bol groepsfoto workshop, 4 mensen aan tafel in boomgaard

Shakti cursus bloemenmala’s maken

Bloemenmala’s Shakti cursus

Heb je al een kennismakingsworkshop (themaworkshop) gevolgd en wil je meer leren over het maken van bloemenmala’s dan is deze Shakti cursus ideaal voor je.

Ook als je geen ervaring hebt met het maken van bloemenmala’s is de Shakti cursus bij uitstek geschikt voor je om mee te starten. Bekijk dit filmpje voor een impressie van deelnemers die je zijn voorgegaan.

Ontdek zelf de mogelijkheden met verschillende technieken

In drie workshops leer je verschillende technieken waarmee je eindeloos kunt variëren om prachtige bloemenmala’s te maken, zie de galerij voor mala’s & technieken.
Ik begeleid je persoonlijk in een rustige ontspannen setting van het begin tot aan het einde. Je gaat gegarandeerd naar huis met een mooie unieke bloemenmala.

De Shakti cursus bestaat uit de volgende drie workshops:

Eerste workshop

In de eerste workshop zal ik je laten zien van het begin tot aan het einde hoe je met de basistechnieken en andere tips een hele mooie verse bloemenmala kunt maken.

Tweede workshop

In de tweede workshop leer je de verschillende blaadjestechnieken en zal ik je nog andere handige tips geven om je bloemenmala te verfijnen.

Derde workshop

In de derde workshop leer je de mix & match techniek waarmee je een heel indrukwekkende bloemenmala kunt creëren als je alle geleerde technieken met elkaar gaat combineren. Je kunt hiermee eindeloos gaan variëren in hoe je een bloemenmala eruit wilt laten zien. Daardoor wordt elke mala weer uniek!

Aantal deelnemers: Maximaal 4 deelnemers.

Kosten deelname: 150 euro p.p., inclusief VERSE DECORATIEVE BIJOUX, werkmaterialen én GRATIS online cursusmateriaal, thee en lekkers

Ben je geïnteresseerd in deze Shakti cursus? Reserveer een plekje voor deze cursus door je in te schrijven middels het deelnameformulier. Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving. Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen en deel te nemen.