Shakti Bloemenmala Tonny Bol bloemenmala grafdecoratie op een grafmuurtje en steen van voren

Verdiepingscursus Grafdecoratie

Verzorging van een graf of gedenkplaats met bloemenmala’s

Veel mensen vinden het fijn om een graf of gedenkplaats te verzorgen met bloemenmala’s. Vooral op speciale dagen zoals een geboorte- of sterfdag en bijvoorbeeld met kerstmis. Bloemenmala’s lenen zich hier perfect voor omdat ze zo veelzijdig zijn in het gebruik. Kijk ter inspiratie voor meer voorbeelden van het gebruik van bloemenmala’s op een graf of gedenkplaatsen in de gallerij bij de categorie Beelden en gedenkplaatsen.

Het speciale van deze Verdiepingscursus Grafdecoratie

Je leert nieuwe technieken die speciaal voor het verzorgen van een graf of gedenkplaats geschikt zijn en waar je veel kanten mee uit kunt. De bloemen die je voor deze technieken kunt gebruiken zijn het hele jaar door gemakkelijk verkrijgbaar. Verder zal ik met je meekijken waar jij bloemenmala’s voor wilt gebruiken en je er tips en adviezen voor geven.

Eerste workshop

In deze workshop leer je een techniek die al snel een indrukwekkende uitstraling geeft van een bloemenmala. Deze techniek is eenvoudig en dus heel gemakkelijk te leren. Je kunt hem juist gebruiken als je een bloemenmala wilt neerleggen.

Tweede workshop

In deze workshop leer je een techniek die je gemakkelijk kunt combineren met andere technieken, maar hij is ook heel mooi op zichzelf staand. Hij is zowel te gebruiken voor als je een bloemenmala wilt neerleggen als dat je hem wilt ophangen.

Derde workshop

In deze workshop leer je een techniek die wat bewerkelijker is. Je leert om een eenvoudig patroon te maken waarbij je verschillende kleuren en structuren van bloemen gebruikt. Deze techniek kun je ook weer zowel liggend als hangend van een bloemenmala gebruiken.

Aantal deelnemers: Maximaal 4 deelnemers.

Kosten deelname: 150 euro p.p., inclusief VERSE DECORATIEVE BIJOUX, werkmaterialen én GRATIS online cursusmateriaal, thee en lekkers

Ben je geïnteresseerd in deze Verdiepingscursus Grafdecoratie? Reserveer een plekje voor deze cursus door je in te schrijven middels het deelnameformulier. Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving. Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen en deel te nemen.