Shakti Bloemenmala Tonny Bol bloemenmala grafdecoratie op een grafmuurtje en steen van voren

Verdiepingscursus Grafdecoratie

Verzorging van een graf of gedenkplaats met bloemenmala’s

Veel mensen vinden het fijn om een graf of gedenkplaats te verzorgen met bloemenmala’s. Vooral op speciale dagen zoals een geboorte- of sterfdag en bijvoorbeeld met kerstmis. Bloemenmala’s lenen zich hier perfect voor omdat ze zo veelzijdig zijn in het gebruik.

Het speciale van deze workshop

Je leert nieuwe technieken die speciaal voor het verzorgen van een graf of gedenkplaats geschikt zijn en waar je veel kanten mee uit kunt. De bloemen die je voor deze technieken kunt gebruiken zijn het hele jaar door gemakkelijk verkrijgbaar. Verder zal ik met je meekijken waar jij bloemenmala’s voor wilt gebruiken en je er tips en adviezen voor geven.

Eerste workshop

In deze workshop leer je een techniek die al snel een indrukwekkende uitstraling geeft van een bloemenmala. Deze techniek is eenvoudig en dus heel gemakkelijk te leren. Je kunt hem juist gebruiken als je een bloemenmala wilt neerleggen.

Tweede workshop

In deze workshop leer je een techniek die je gemakkelijk kunt combineren met andere technieken, maar hij is ook heel mooi op zichzelf staand. Hij is zowel te gebruiken voor als je een bloemenmala wilt neerleggen als dat je hem wilt ophangen.

Derde workshop

In deze workshop leer je een techniek die wat bewerkelijker is. Je leert om een eenvoudig patroon te maken waarbij je verschillende kleuren en structuren van bloemen gebruikt. Deze techniek kun je ook weer zowel liggend als hangend van een bloemenmala gebruiken.

Aantal deelnemers: maximaal vier deelnemers.

Kosten deelname: Inclusief bloemen, materialen, thee en een bio-snack €150,- p.p.
Maak gebruik van de DUO-TICKET en profiteer van de korting. Kom samen naar de cursus en ontvang samen tien euro KORTING op de cursusprijs.

Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen en deel te nemen.