Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, kandelaar met brandende kaarsen met rose bloemenslinger op sierlijke schaal

Shakti Kerst workshop in Berg en Dal

Meditatieve Shakti kerst workshop in Berg en Dal

Deze Shakti kerst workshop wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van Shakti Bloemenmala in Berg en Dal. De ruimte waar de workshop gegeven wordt ademt een meditatieve en harmonieuze sfeer en is erg geschikt voor kleine groepen. Shakti Bloemenmala is rustig gelegen met uitzicht op de achtertuin. Het is een informele setting waarin je je gemakkelijk kunt ontspannen. Speciaal voor deze kerstworkshop werken we met feestelijke materialen!

Voor wie deze Shakti kerst workshop bedoeld is

Deze workshop is zowel ter kennismaking geschikt als ook voor de meer ervaren liefhebbers. Er is iedere keer weer een ander aanbod van soorten en kleuren van bloemen, wat deze workshop elke keer weer anders en inspirerend maakt. Natuurlijk werken we voor deze Shakti kerst workshop met feestelijke materialen zoals allerlei kralen, besjes, hulst en een bloemenassortiment met in ieder geval de kleuren rood, wit en groen. Kijk ook even bij de reviews wat anderen hebben ervaren tijdens de Shakti workshops of bekijk dit filmpje voor een impressie van deelnemers die je zijn voorgegaan.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, rood - groene bloemenkrans om ikoon van christusfiguur

Het unieke van deze Shakti workshop

Het maken van bloemenmala’s geeft veel vreugde, innerlijke rust en werkt inspirerend! Ervaar hoe je je huis eens heel anders in een gezellige en inspirerende kerssfeer kunt brengen met bloemen. Voor de kerst hebben we een bijzondere toepassing van de mala’s. Je bent op een andere manier met bloemen bezig dan de meesten van ons gewend zijn. Laat je verrassen!

Meditatief en ontspannen op een natuurlijke manier

Deze manier van werken is erg subtiel en meditatief van aard en uniek omdat het in de vorm van een mala (ketting/krans van een draad waaraan de bloemen worden geregen) is. Op een subtiele en ontspannen manier ben je bezig en ga je vanzelf anders naar bloemen kijken. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid in het gebruik van een bloemenmala. Het is een heel natuurlijk en rustgevend proces.

De Shakti kerst workshop

  • Het proces: Ik zal je laten zien van het begin tot aan het einde hoe je met de basistechnieken en andere tips een heel mooie verse bloemenmala kunt maken.
  • De bloemen: We werken met de bloemen die bij het seizoen passen en verkrijgbaar zijn. Dat zorgt ervoor dat er elke keer weer een ander gevarieerd aanbod aan bloemen en kleuren is.
  • Herkenning: Je zult uitleg krijgen welke bloemen geschikt zijn voor het maken van een bloemenmala en hoe je dit kunt herkennen.
  • Zelfstandigheid: Je kunt na deze workshop op een eenvoudige manier zelf aan de slag om een bloemenmala te maken.

Mooie bestemmingen voor zo’n bloemenmala met de kerst

Je kunt de bloemenmala die je in deze kerstworkshop maakt op talloze manieren gebruiken: bijvoorbeeld om een beeld hangen, als slinger in de kerstboom, in een hartvorm neerleggen of ergens omheen (schilderij) draperen. Je kunt hem dus op verschillende manieren heel mooi decoratief gebruiken in en om het huis.

Shakti Bloemenmala Tonny Bol rood, witte rozen en chrysanten kerstmala

Feestelijk of om een dierbare mee te herdenken

Als kerstcadeau is een bloemenmala heel bijzonder om te geven met jouw liefdevolle energie erin. Natuurlijk is het ook, juist rond de kerstperiode, fijn om een dierbare te herdenken en er een gedenkmala van te maken voor bij een gedenkplaats of foto. Zo geef je een heel speciale betekenis aan de toepassing van de mala. Voor inspiratie kun je even een kijkje nemen in de galerij

Doorstromen naar de Shakti cursus

De Shakti cursus volgt kort na deze workshop. Als je je na het volgen van deze workshop verder wilt gaan verdiepen in het maken van een bloemenmala kun je hier gemakkelijk naar doorstromen. Je leert dan meer verschillende technieken en ontvangt tips waarmee je vaardiger wordt in het maken van verschillende soorten bloemenmala’s. Kijk ook even op de pagina van cursussen voor meer informatie hierover.

Aantal deelnemers: Maximaal 4 deelnemers.

Kosten deelname enkele workshop:
Middag: Inclusief verse bloemen, materialen, thee en bio-snack €55,- p.p. Met grátis online cursusmateriaal.
Avond: Inclusief verse bloemen, materialen, thee en bio-snack €45,- p.p.

Nog leuker is het om samen te komen en te profiteren van een DUO-TICKET.
Met een DUO-TICKET kom je samen en krijg je samen 10 euro korting op het totaalbedrag.

Tijd middag: 13:30 tot 16:30 uur
Tijd avond: 19:00 tot 21:00 uur

Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen en deel te nemen.

Ben je geïnteresseerd in deze Shakti kerst workshop? Reserveer een plekje voor deze workshop door je in te schrijven d.m.v. het deelnameformulier (vink daarop het vakje Themaworkshops aan en de rest wijst vanzelf). Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving.