Shakti Bloemenmala Tonny Bol natuurlijke fleurige oranje rozen witte chrysanten lentekrans bloemenslinger mala bloemen

Shakti workshop in Rosmalen

Meditatieve Shakti workshop bij Healthstudio Adele in Rosmalen

Deze Shakti workshop wordt gegeven in de sfeervolle Healthstudio Adele in Rosmalen. We werken in een fijne en gezellige ruimte die erg geschikt is voor een meditatieve Shakti workshop. Deze locatie is ook uitstekend bereikbaar.

Is dit herkenbaar voor jou?

Wil je iets met echte bloemen doen wat uniek en inspirerend is? Houd je ervan om creatief bezig te zijn op een subtiele manier? Ben jij op zoek naar stilte en diepe ontspanning in het samenzijn? Zou je meer innerlijke rust en ruimte in je hoofd willen ervaren? Wil je de aandacht meer naar je gevoel in plaats van naar je hoofd? Wordt jij blij van de geuren en kleuren van verse bloemen? Dan zal dit vast iets voor jou zijn.

Laat je verrassen door een oud Indiaas traditioneel gebruik

Bloemenmala’s zijn niet alleen bijzonder om te zien maar ook erg veelzijdig in het gebruik omdat de (verse) bloemen traditioneel met een naald aan een draad worden geregen in de vorm van een mala (ketting/krans). Hierdoor kun je ze in allerlei vormen draperen, neerleggen of hangen.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, hand rijgt rozen bloemblaadjes aan touw met roos

Wat deze middag jou brengt

  • Vreugdevol: De schoonheid van de bloemen en hun kwetsbaarheid zorgen ervoor dat je met je hart in aanraking komt.
  • Creatieve stimulans: Het geeft een geweldige stimulans om je creativiteit op een subtiele en natuurlijke manier te ontplooien.
  • Meditatief proces: Het proces van bloemenmala’s maken is meditatief van aard. Je zult vanzelfsprekend vertragen omdat de handelingen subtiel zijn.
  • Mindful: Het proces is mindful waardoor het een diepe innerlijke ontspanning teweeg kan brengen en je vanzelf anders naar bloemen gaat kijken
  • Technieken: Onder begeleiding leer je met behulp van verschillende technieken een bloemenmala maken. Je maakt zo je eigen unieke mala.
  • Verse bloemenmala: Je gaat naar huis met een unieke prachtige verse bloemenmala.
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, klein meisje, gras plukt madeliefjes en een rieten mandje

Ervaringen van deelnemers die je voorgingen

Kijk ook even bij de ‘reacties & reviews‘ wat anderen hebben ervaren tijdens de Shakti workshops of bekijk dit filmpje voor een impressie van deelnemers die je zijn voorgegaan.

Wat jij ermee kunt

Bloemenmala zijn bij veel speciale gelegenheden te gebruiken zoals: verjaardagen, jubilea, ceremonies, rituelen of op je huisaltaar.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, twee vrouwen met bloemenkransen om in tuin

Een hele speciale toepassing van de bloemenmala is als je deze aan iemand geeft en bij diegene omhangt. Jouw liefde en toewijding die je erin hebt gelegd is voelbaar voor die ander op het moment dat je hem omhangt. Mensen gaan erdoor stralen!

Laat je inspireren!

Voor inspiratie kun je ook even een kijkje nemen in de galerij

Aantal deelnemers: Maximaal 6 deelnemers

Datum: Donderdagmiddag 28 maart 2024

Tijd: 13:30 tot 16:30 uur

Locatie: Healthstudio Adele, Achter de driesprong 32 in Rosmalen

Kosten deelname: 55 euro, inclusief alle materialen, VERSE BLOEMENMALA en GRATIS online-cursusmateriaal, thee en iets lekkers erbij.

Nog leuker is het om samen te komen en te profiteren van een DUO-TICKET.
Met een DUO-TICKET kom je samen en krijg je samen 10 euro korting op het totaalbedrag.

Ben je geïnteresseerd in deze Shakti workshop? Reserveer een plekje voor deze workshop door je in te schrijven d.m.v. het deelnameformulier (vink daarop het vakje workshops aan en de rest wijs zich vanzelf). Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving.