Valentijnworkshop, ShaktiBloemenmala, TonnyBol.

Valentijnworkshop

Valentijnworkshop als geschenk voor je geliefde

Volg deze Valentijnworkshop en maak een unieke bloemenmala om je geliefde mee te verrassen of geef je geliefde deze Valentijnworkshop als geschenk met een speciale cadeaubon zodat zij/hij deze workshop kan volgen.

Een speciaal gebaar

Maak een mooie bloemenmala voor je geliefde en hang hem bij hem/haar om waarmee je laat zien hoeveel je om die ander geeft! Jouw liefde en toewijding die je er in hebt gelegd is voelbaar voor die ander op het moment dat je hem omhangt. Mensen gaan erdoor stralen!

Het hele jaar themaworkshops

Het hele jaar door organiseert Shakti Bloemenmala workshops met een speciaal thema. Ze zijn zowel voor beginners als gevorderde geschikt en aantrekkelijk om te volgen.

Wat je leert in de Valentijnworkshop

  • Het proces: Ik zal je laten zien van het begin tot aan het einde hoe je met de basistechnieken en andere tips een heel mooie verse bloemenmala kunt maken.
  • De bloemen: Er wordt gewerkt met de bloemen die bij het seizoen passen en verkrijgbaar zijn. Dat zorgt ervoor dat er elke keer weer een ander gevarieerd aanbod aan bloemen en kleuren is.
  • Herkenning: Je zult uitleg krijgen welke bloemen geschikt zijn voor het maken van een bloemenmala en hoe je dit kunt herkennen.
  • Zelfstandigheid:Je kunt na deze workshop op een eenvoudige manier zelf aan de slag om een bloemenmala te maken.

Aantal deelnemers: Maximaal 8 deelnemers.

Kosten deelname: Inclusief bloemen, materialen, thee en een bio-snack €55,- p.p.

Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen
en deel te nemen.