Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, oranje rozenblaadjes, hand en naald, mandje

Shakti workshop Sint Michielsgestel

De shakti workshop in het wijkplein van Sint Michielsgestel

Deze Shakti workshop wordt voor het eerst, met een speciale aanbieding, gegeven in het wijkplein van Sint Michielsgestel. Deze rustige locatie is mooi centraal gelegen en ruim genoeg voor een groep van acht deelnemers. Achter het wijkplein ligt het ‘Piet v.d. Langeberg HOFKE’ waar we ook enkele bloemen mogen plukken voor deze workshop! Op die manier kun je ook nog eens zelf bloemen uitkiezen en plukken om ze vervolgens in de bloemenmala te verwerken. Hoe mooi is dat?

Voor wie deze Shakti workshop bedoeld is

Deze workshop wordt nu speciaal in het wijkplein van Sint Michielsgestel gegeven om, ook in deze regio, iedereen de mogelijkheid te geven kennis te maken met het maken van een bloemenmala. Er is een ruim aanbod van bloemsoorten en kleuren van bloemen waaruit je kunt kiezen. We gaan nu richting de herfst, dus zullen het ook veelal bloemen zijn die bij dit seizoen passen. Kijk ook even bij de reviews wat anderen hebben ervaren tijdens de Shakti workshops of bekijk dit filmpje voor een impressie van deelnemers die je zijn voorgegaan.

Het unieke van deze Shakti workshop

Het maken van bloemenmala’s geeft veel vreugde, innerlijke rust en werkt inspirerend! Laat je verrassen. Je bent op een andere manier met bloemen bezig dan de meesten van ons gewend zijn. Het is ook een heel fijne manier van samen zijn, met hetzelfde bezig zijn, zonder dat er hele gesprekken worden gevoerd. We kunnen daardoor meer voelen en ervaren, omdat we meer in ons hart aanwezig zijn in plaats van in ons denken!

Meditatief en ontspannen op een natuurlijke manier

Deze manier van werken is erg subtiel, meditatief van aard en uniek omdat het in de vorm van een mala (ketting/krans van draad waaraan de bloemen worden geregen) is. Op een subtiele en ontspannen manier ben je bezig en ga je vanzelf anders naar bloemen kijken. Je zult versteld staan van de veelzijdigheid in het gebruik van een bloemenmala. Het is een heel natuurlijk en rustgevend proces.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, Radhadesh klein meisje plukt bloemen met achtergrond vrouwen aan tafel en bloemen

“Het proces van bloemenmala’s maken brengt ons weer terug in contact met onze ware natuur!”

De Shakti workshop

  • Het proces: Ik zal je laten zien van het begin tot aan het einde hoe je met de basistechnieken en andere tips een heel mooie verse bloemenmala kunt maken.
  • De bloemen: We werken met de bloemen die bij het seizoen passen en die verkrijgbaar zijn. Dat zorgt ervoor dat er elke keer weer een ander gevarieerd aanbod aan bloemen en kleuren is.
  • Herkenning: Je zult uitleg krijgen welke bloemen geschikt zijn voor het maken van een bloemenmala en hoe je dit kunt herkennen.
  • Zelfstandigheid: Je kunt na deze workshop op een eenvoudige manier zelf aan de slag gaan om een bloemenmala te maken.

Mooie bestemmingen voor zo’n bloemenmala

Een bloemenmala kun je als een bijzonder persoonlijk geschenk aan iemand geven. Je kunt hem bij iemand omhangen zelfs. Dit is bijvoorbeeld heel erg leuk voor een verjaardag of bij een andere speciale gelegenheid. Je kunt hem ook heel mooi decoratief gebruiken in en om het huis. Voor inspiratie kun je even een kijkje nemen in de galerij

Aantal deelnemers: maximaal 8

Investering in jezelf: SPECIALE AANBIEDING! €39,- p.p. inclusief VERSE BLOEMENMALA, werkmaterialen, thee en lekkers.

Datum: Binnenkort bekend

Tijdstip: 13:30 tot 16:30 uur

Locatie:

Ben je geïnteresseerd in deze Shakti workshop? Reserveer een plekje voor deze workshop door je in te schrijven d.m.v. het deelnameformulier (vink daarop het vakje Shakti workshop aan en de rest wijst zich vanzelf). Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving. Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen en deel te nemen.