Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, rose roos aan bloemenslinger in kerstboom op Hamersveld in Berg en Dal

Speciale Shakti Kerstworkshop

Meditatieve Speciale Shakti kerstworkshop

Deze Speciale Shakti kerstworkshop wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van Shakti Bloemenmala in Berg en Dal. De ruimte waar de workshop gegeven wordt ademt een meditatieve en harmonieuze sfeer en is erg geschikt voor kleine groepen. Shakti Bloemenmala is rustig gelegen met uitzicht op de achtertuin. Het is een informele setting waarin je je gemakkelijk kunt ontspannen. Speciaal voor deze kerstworkshop werken we met feestelijke materialen en speciale vormen!

Voor wie deze Speciale Shakti kerstworkshop bedoeld is

Deze workshop is speciaal voor iedereen die al een Shakti workshop of Shakti cursus heeft gevolgd. De techniek die je in deze workshop leert komt uit de Bijoux vervolgcursus. Je breidt je mogelijkheden dus uit en maakt kennis met andere vormen dan de traditionele bloemenmala. Wil je eens iets anders voor de kerst? Dan is deze workshop bij uitstek geschikt voor jou.

Het unieke van deze Speciale Shakti kerstworkshop

We gaan in deze Speciale Shakti kerstworkshop met andere vormen werken die we mooi voor de kerst kunnen toepassen. Hoe mooi is bijvoorbeeld een prachtige bloemenslinger of Triskel mala die aan alle open uiteinden prachtig is afgewerkt. Een echt sieraad voor in huis of voor buiten. Natuurlijk werken we verder voor deze Speciale Shakti kerstworkshop met feestelijke materialen zoals allerlei kralen, besjes, hulst en een bloemenassortiment met in ieder geval de kleuren rood, wit en groen. Laat je verrassen!

Mooie bestemmingen voor zo’n bloemenmala met de kerst

De bloemenmala die je in deze kerst workshop maakt kun je op talloze manieren gebruiken: bijvoorbeeld als slinger in de kerstboom, om een beeld draperen, op een decoratieve schaal of op je altaar. Je kunt hem dus op verschillende manieren heel mooi decoratief gebruiken in en om het huis voor een bijzondere kerstsfeer.

Feestelijk of om een dierbare mee te herdenken

Als kerstcadeau is het heel bijzonder om te geven met jouw liefdevolle energie erin. Natuurlijk is het ook, juist rond de kerstperiode, fijn om een dierbare te herdenken en er een gedenkmala van te maken voor bij een gedenkplaats of foto. Zo geef je een heel speciale betekenis aan de toepassing van de mala. Voor inspiratie kun je even een kijkje nemen in de galerij

Doorstromen naar de Vervolgcursus Decoratieve Bijoux

De vervolgcursus Decoratieve Bijoux sluit heel mooi aan op deze workshop. Deze cursus is een echte aanrader voor als je je na het volgen van deze workshop verder wilt gaan verdiepen in de technieken die passen bij de decoratieve bijoux en toepassingen daarvan.

Aantal deelnemers: Maximaal 4 deelnemers.

Kosten deelname enkele workshop:
Middag: Inclusief VERSE BLOEMENMALA, materialen, thee en bio-snack €55,- p.p. Met GRATIS online cursusmateriaal.

Nog leuker is het om samen te komen en te profiteren van een DUO-TICKET.
Met een DUO-TICKET kom je samen en krijg je samen 10 euro korting op het totaalbedrag.

Tijd middag: 13:30 tot 16:30 uur

Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen en deel te nemen.

Ben je geïnteresseerd in deze Speciale Shakti kerstworkshop? Reserveer een plekje voor deze workshop door je in te schrijven d.m.v. het deelnameformulier (vink daarop het vakje Themaworkshops aan en de rest wijst vanzelf). Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving.