Korte reacties op Shakti Bloemenmala

Shakti Bloemenmala Tonny Bol rozen bloemblaadjes linnendraad rose roos mindful heartful Rosmalen De zendo Berg en Dal

Tonny, jij geeft bloemen een extra gouden randje aan de schoonheid die ze al bij zich dragen.”

Het maken van bloemenmala’s heeft gewoon mijn leven verrijkt.”

Nadat ik had gehoord en gezien hoe leuk de eerste workshop was, wilde ik dat zelf ook graag doen!”

Ik heb bij Korak, herstelacademie een workshop ‘bloemenmala’s maken gedaan. Ik had er totaal geen ervaring mee, maar dat was geen enkel probleem. Tonny legde het heel goed, geduldig en liefdevol uit. In alle rust hebben we gewerkt aan onze eigen mala. De resultaten waren zo verschillend en allemaal even prachtig. Ik heb er één gemaakt voor bij de foto van mijn overleden moeder. Een heel mooi symbool in deze ‘feestmaand’, die voor mijn vader heel moeilijk is. Dank je wel Tonny, ik heb je ervaren als een passievolle vrouw met liefde voor haar vak. Het was echt zo liefdevol en prachtig. Mijn vader was heel dankbaar, hij vond de mala prachtig.

“Het was zo fijn om te doen samen die middag, heel ontspannend. Ik heb me de hele avond nog fijn gevoeld daarna.”

“Bijzonder diepgaand. Het raakt mij in mijn ziel. Eindelijk ga ik afscheid nemen van mijn moeder die 67 jaar geleden, toen ik 6 was, is overleden. Hier was het een ritueel. Zo meteen thuis verder. Dankjewel.

Het was een eer om deze prachtige bloemenmala van Tonny te mogen ontvangen. De mala draagt een bijzondere energie bij zich en die voel ik nog als ik de kamer in loop waar hij heel mooi ligt te drogen. Nogmaals bedankt Tonny, voor dit speciale cadeau!”

“In het begin moest ik even de smaak te pakken zien te krijgen, maar Tonny was heel behulpzaam en hielp me op weg. Er hing een gezellige en ontspannen sfeer.”

Ik vond het leuk om te zien hoe we met dezelfde bloemen toch allemaal een verschillende stijl hadden en iedereen met een unieke mala naar huis ging.”

Ik heb het als bijzonder, met respect voor de bloemen en de oorsprong van de mala’s. En je bent een prettige docente.

“Ben nu na jaren zeker van een spiritueel welzijn. Dat moet ik voeden, door lectuur, gebed of zoals werken in de tuin, chanten, bloemen rijgen tot een ketting rond mijn Indische altaartje.”

“Ik heb ervan genoten, verrassend en rustgevend. Dankjewel.

“Mijn eerste keer bloemenkrans maken. Het is een mooie ervaring! Mooie kransen gezien bij iedereen.”

“Bijzonder hartelijke ontvangst en fijne sfeervolle bloemenworkshop…….vind het toch fijn om er een zichtbare foto van als blije herinnering te koesteren. De sfeer was uitnodigend vredig liefdevol rustig gezellig.”

“Bedankt voor de geweldig leuke en creatieve middag.”

“Ongekend, onbeschrijflijk hoe de bloemen, de groep, de energie, de begeleiding, alles bij elkaar is het heel liefdevol, gezellig, een zinvol geven.”

“Heel inspirerend! Graag kom ik weer!

“Zo mooi en leuk om te doen. Meteen een prachtig resultaat, ben er helemaal verliefd op. Tonny geeft een professionele workshop met goede uitleg en inspirerende tips. Echt een aanrader als je graag creatief met bloemen wilt zijn.”

“Een mooie workshop in de avond gehad. Tonny legt op een mooie manier alles uit en je kunt in je eigen tempo, met je eigen ideeën de mooie bloemenmala maken. Zo bijzonder hoe deze er allen weer anders uitzien.”

“Erg leuk om te doen.”

“Fijne workshop.”

Leuke cursus: Heel verschillende deelnemers evenals veel verschillende bloemen. Een aardige, rustige en vooral bekwame ’teacher’. Resultaat: Ongelooflijk maar waar, geen enkele mala lijkt op een andere.
Cursus is een aanrader.

“Mooie bijdrage in herstel.”

“Ga vooral door met deze cursus. Rust en stilte waardoor herstel in deze veel te drukke wereld!”

“Het zou fijn zijn als er meer van dit soort workshops zouden zijn.”

“Mooie en fijne workshop.”

“Zaterdag jongstleden maakte wij, Moeder en dochter een Bloemen Mala, heerlijk in de tuin bij Tonny in Berg en dal, het was heel gezellig!  en we hebben een prachtige pronkstuk gemaakt. We hebben ook een enorme mooie herinnering aan die middag.”

“Vond het erg leuk om te doen. Dankjewel.”

“Prettig, bloemenpracht, vrolijk.”

“Heel fijn! Op deze manier kon ik een liefdevol afscheid nemen van mijn moeder. Dankjewel.”

Alle reviews Shakti Bloemenmala

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, drie lichtjes bloemenkransen rondom

Liefdevolle zussen rouw workshop

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol rozen bloemblaadjes linnendraad rose roos mindful heartful Rosmalen De zendo Berg en Dal

Korte reacties op Shakti Bloemenmala

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, Moeder en dochter met bloemenketting om in tuin

Moeder en dochter workshop!

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, tonen bloemenslinger met goudsbloemen en rozen

“De goudsbloemen voor mijn vader”

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, altaartje met foto's, bloemenmala's en waxinelichtje op kleedje bij verhaal van Maria

Het aangrijpende verhaal van Maria

Lees meer...