Shakti cursus in Berg en Dal

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, hangende bloemenslinger, licht zalm rose, witte eustoma

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 17 april, 1 en 15 mei 2024 Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan

13:30 tot 16:30 uur

Shakti Bloemenmala

Bisschop Hamerlaan 29 in Berg en Dal

De Shakti cursus bij Shakti Bloemenmala in Berg en Dal

Deze Shakti cursus van drie workshops wordt gegeven in de sfeervolle ruimte van Shakti Bloemenmala in Berg en Dal. De ruimte waar de workshop gegeven wordt ademt een meditatieve en harmonieuze sfeer en is erg geschikt voor kleine groepen. Shakti Bloemenmala is rustig gelegen met een uitzicht op de achtertuin. Het is een informele setting waarin je je gemakkelijk kunt ontspannen.

Voor wie deze Shakti cursus bedoeld is

Deze Shakti cursus is zowel voor nieuwe deelnemers bij uitstek geschikt, maar ook voor diegenen die al een Shakti workshop hebben gevolgd. Natuurlijk kun je deze cursus ook meerdere keren volgen om meer te leren en je verder te bekwamen in het maken van prachtige bloemenmala’s. Hij geeft een echte boost om je erin te bekwamen. Lees meer hierover in de reviews of bekijk dit filmpje voor een impressie van deelnemers die je zijn voorgegaan. Elke Shakti cursus is weer anders, dus laat je inspireren!

Het inspirerende van deze Shakti cursus

In deze cursus leer je met verschillende technieken en handige tips een mala van bloemen (bloemenslinger) te rijgen met naald en draad. Je leert op een andere manier te kijken naar de schoonheid van bloemen en ontdekt daardoor wat je op een heel subtiele manier ermee kunt creëren. Je kunt voorbeelden van bloemenmala’s zien in de galerij en ook hoe veelzijdig ze in het gebruik zijn.

Mindful en meditatief

Het proces is mindful en meditatief van aard waardoor het heel rustgevend is. Je gedachten raken meer op de achtergrond en je komt meer in contact met je gevoel en je hart.

De volledige concentratie op het proces van creëren waar je op richt geeft vanzelf rust in lichaam en geest. We werken met een heel subtiele en vrouwelijke energie wat ook een helend effect kan hebben op ons innerlijk.

Shakti Bloemenmala Tonny Bol groepsfoto workshop, 4 mensen aan tafel in boomgaard

Laat je meenemen in een enthousiaste stroom

Ik begeleid je persoonlijk in een rustige ontspannen setting van het begin tot aan het einde. Je gaat gegarandeerd naar huis met een mooie unieke bloemenmala. Alles wordt op jou afgestemd.

Shakti bloemenmala's Ananta Gauranga lachend

De kleuren en de bloemen nemen je vanzelf mee in een vrolijke, enthousiaste stroom van positieve creativiteit. Het maakt niet uit of je wel of geen ervaring hebt met bloemen of met creatief bezig zijn en daarom is deze cursus voor iedereen geschikt.

Wat deze Shakti cursus je brengt

Na deze cursus kun je voortaan met een klein aantal bloemen al een uniek mooi geschenk voor anderen maken of een mooi decoratief exemplaar aan jezelf geven. Je zult versteld staan van de vele mogelijkheden die er zijn.

Tools voor een ontspannen momentje voor jezelf

Het geeft je ontspanning en rust. Veel mensen krijgen ook bijzondere innerlijke ervaringen tijdens het creatief proces. Het helpt ze vaak in hun persoonlijke ontwikkeling. Je hebt tools gekregen om wanneer je maar wilt een momentje voor jezelf te nemen en op een meditatieve manier thuis aan de slag te gaan. Hiermee kun je dus niet alleen jezelf maar ook een ander blij maken als je uiteindelijk de bloemenmala weggeeft. De workshops zijn allemaal verschillend. Bij iedere workshop zijn wisselende bloemen, kleuren en technieken waardoor het elke keer weer anders is.

De meerwaarde van verschillende technieken

In drie workshops leer je verschillende technieken waarmee je eindeloos kunt variëren om prachtige bloemenmala’s te maken, zie de galerij voor mala’s & technieken. Uiteindelijk kun je alle technieken door elkaar gaan gebruiken bij het creëren van een prachtige bloemenmala. Het gratis online-cursusmateriaal wat je ontvangt zal je hierbij ondersteunen als je het thuis wilt gaan praktiseren.

De Shakti cursus bestaat uit de volgende drie workshops:

Eerste workshop

Shakti Bloemenmala Tonny Bol rose grote dahlia rose chrysanten en gele madeliefjes en groene blaadjes techniek

In de eerste workshop zal ik je laten zien van het begin tot aan het einde hoe je met de basistechnieken en andere tips een heel mooie verse bloemenmala kunt maken.

Tweede workshop

In de tweede workshop leer je de verschillende blaadjestechnieken en zal ik je nog andere handige tips geven om je bloemenmala te verfijnen.

Shakti Bloemenmala Tonny Bol rode rozen, rode, gele en groene blaadjestechniek met grote rood-witte anjer, incalelie

Derde workshop

Shakti Bloemenmala Tonny Bol witte rozen en blauw ridderspoor, rode kleine blaadjestechniek, groene chinese asters

In de derde workshop leer je de mix & match techniek waarmee je een heel indrukwekkende bloemenmala kunt creëren als je alle geleerde technieken met elkaar gaat combineren. Je kunt hiermee eindeloos gaan variëren hoe je een bloemenmala eruit wilt laten zien. Daardoor wordt elke mala weer uniek!

Doorstromen naar andere cursussen

Naast deze Shakti cursus in Berg en Dal zijn er ook twee andere cursussen te volgen nadat je de Shakti cursus hebt gedaan. Dat zijn de vervolgcursus Decoratieve Bijoux en de verdiepingscursus voor Gedenkmala’s. Hiermee kun je je vaardigheden meer eigen maken, je mogelijkheden uitbreiden en meer toespitsen op verschillende vormen. Kijk ook even op de pagina van cursussen voor meer informatie hierover.

Aantal deelnemers: maximaal 4

Een cyclus van drie workshops voor woensdagen

Datum: Woensdagmiddag 17 april, 1 en 15 mei 2024

Tijd: 13:30 tot 16:30 uur

Locatie: Shakti Bloemenmala, Bisschop Hamerlaan 29 in Berg en Dal

Kosten deelname: €150,00, (per drie workshops) inclusief VERSE BLOEMENMALA, werkmaterialen én GRATIS online-cursusmateriaal, thee en lekkers.

Nog leuker is het om samen te komen en te profiteren van een DUO-TICKET.
Met een DUO-TICKET kom je samen en krijg je samen 10 euro korting op het totaalbedrag.

SPECIALE MOGELIJKHEID!! De eerste workshop van deze cyclus is ook los te volgen als een Shakti workshop. Geef je dan hier op voor deze Shakti workshop op 17 januari. Daarna kun je verder stromen in de Shakti cursus en de andere twee workshops van de cyclus na opgave ook volgen.

Ben je geïnteresseerd in deze Shakti cursus? Reserveer een plekje voor deze cursus door je in te schrijven d.m.v. het deelnameformulier. Je ontvangt dan per email een bevestiging van je inschrijving. Voor alle benodigdheden wordt gezorgd, dus je hoeft alleen maar te komen, deel te nemen en te genieten!

Alle cursussen

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, hangende bloemenslinger, licht zalm rose, witte eustoma

Shakti cursus in Berg en Dal

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 17 april, 1 en 15 mei 2024 Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan
13:30 tot 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 in Berg en Dal
Shakti Bloemenmala Tonny Bol bloemenmala grafdecoratie op een grafmuurtje en steen van voren

Verdiepingscursus Gedenkmala’s

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 13, 20 en 27 maart 2024. Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan.
13:30 - 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 Berg en Dal
Shakti Bloemenmala Tonny Bol decoratieve echte sierlijke bloemen bijoux waxinelicht fotolijst sfeervol liefdevol herinnering

Vervolgcursus Decoratieve Bijoux

Een cyclus van drie workshops voor woensdagmiddag 7 en 28 februari en 6 maart 2024. Heb je interesse maar kun je dan niet? Geef het aan.
13:30 tot 16:30 uur
Shakti Bloemenmala
Bisschop Hamerlaan 29 Berg en Dal