Twee bijzondere ceremonies

Shakti Bloemenmala Tonny Bol ceremonies bloemenslingers liefdevol gebaar jubileum afscheidsceremonie speciale ceremonie

In één maand tijd had ik twee bijzondere ceremonies

Bloemenmala’s zijn zo speciaal om te gebruiken bij ceremonies dat ze echt iets persoonlijks toevoegen en zelfs meer dan dat. Ik neem je mee naar twee ceremonies waar ik de afgelopen maand aan mee heb gewerkt.

Een spirituele CD presentatie met première van video op YouTube

Rati Manjari, een heel goede vriendin van ons heeft maar liefst 12 jaar aan een spirituele, devotionele dubbel-CD opname gewerkt. Deze is opgenomen in de geluidsopnamestudio van mijn man. Het opnemen van deze CD was een een heel proces. Hierbij ging Rati door allerlei fases van haar persoonlijke ontwikkeling heen. Dit mochten wij van dichtbij meemaken. Na al die jaren is het een prachtige CD geworden. Er is met erg veel liefdevolle toewijding aan gewerkt, samen met veel verschillende muzikanten uit binnen- en buitenland. Ook zijn er verschillende professionele videoclips gemaakt van een paar nummers die op de CD staan. De laatste videoclip ging dus tijdens de ceremonie in première.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, Huldiging bloemenslinger tempel Amsterdam

Meerdere mijlpalen in het leven komen tesamen

Op de dag van de CD presentatie ,met de video première op YouTube, werd Rati ook nog eens 60 jaar. Dus er waren genoeg redenen om er een mooie ceremonie van te maken. De tempel in Amsterdam was een mooie plek om dit alles te vieren.

Een huldiging met een kleurrijke bloemenmala

Om Rati hiervoor helemaal in het zonnetje te zetten heb ik haar gehuldigd met een prachtige bloemenmala. Deze had ik speciaal op haar afgestemd, op wie ze is als mooie ziel is en hoe ze in de wereld staat. Dat werd dus een mala met niet alleen haar lievelingskleuren maar ook véél kleuren. Rati is namelijk een heel kleurrijke warme persoonlijkheid!

De bloemenmala’s maakten deze ceremonie heel persoonlijk, kleurrijk, feestelijk en spiritueel. Het uitbrengen van een CD was een opdracht die Rati vele jaren geleden heeft ontvangen van haar spiritueel leraar. Onze eigen spiritueel leraar heeft dit zelfs ook nog bekrachtigd.

Een eerbetoon met mala’s

Voor onze spiritueel leraren had ik ook bloemenmala’s gemaakt om ze te eren.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, spiritueel leraren met bloemenmala om fotolijstjes

Jaya!

De tweede keer was een afscheidsceremonie

Bij Korak namen we afscheid van de coördinator en tevens medeoprichter Darko Cvetic. Korak is een prachtig initiatief waar veel mensen aansluiting vinden en kunnen groeien in hun persoonlijke ontwikkeling.

Korak is Servisch voor ´een stap zetten´. Bij deze herstelacademie wordt hiermee bedoeld: “Een stap zetten in je herstel”. Korak herstelacademie is in 2019 ontstaan vanuit de wens van burgers uit Apeldoorn en omgeving. Korak is uitgegroeid tot een plaats waar de cultuur, de peer-support en het aanbod al veel mensen heeft ondersteund in bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Darko is een grote inspirerende kracht en heeft zich er enorm voor ingespannen om Korak helemaal van onderaf aan op te bouwen tot wat het nu is geworden.

Al twee jaar lang bloemenmala workshops op Korak

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, hartvormige bloemenkrans, diep rose, geel, fel roos, rood, zalm

Het is alweer meer dan twee jaar geleden dat Darko mij uitnodigde om bij Korak bloemenmala workshops te gaan geven. Ik vond het direct een heel fijne hartverwarmende en gastvrije plek waar veel mooie dingen gebeuren.

Tijd voor een mooie afscheidsceremonie

Je zult wel begrijpen dat er redenen genoeg waren om Darko op een heel persoonlijke en hartverwarmende manier te bedanken en afscheid van hem te nemen. De andere coördinator Willeke Keyman heeft de uitbundige en vrolijke bloemenmala die ik voor Darko had afgestemd bij hem omgehangen.

Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, bloemenmala in doos, afscheidsceremonie

Laat je inspireren

Heb je ook een bijzondere gebeurtenis die je wilt opluisteren met een op maat gemaakte bloemenmala? Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te informeren. Ik denk graag met je mee.

Neem een kijkje in de galerij bij de Inspiratie mala voorbeelden of bestel direct een bloemenmala met het bestelformulier waarop je al je wensen kunt aangeven.

Misschien heb ik je interesse gewekt voor Korak en ben je benieuwd wat er precies gebeurt. Het is zeker de moeite waard om er meer over te lezen en hun website te bekijken.

Alle nieuwtjes & hoogtepunten

Shakti Bloemenmala Tonny Bol Handige Shakti opbergzakjes naald draad jouw mala's creatief natuurlijke materialen workshops cursussen Nijmegen

Handige Shakti opbergzakjes

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol MEE DOEN regeling Nijmegen workshops cursussen samenwerken

Via DOE MEE regeling 150 euro vrij te besteden

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol bloementuin boeddha bloemenkrans bloemenslinger bloemenketting echte bloemen open tuinweekend Groei & Bloei Nijmegen

Open Tuinen Weekend met mala’s

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol bruidsbloemen haaraccessoires haarversiering huwelijkskrans haarband haarsieraad

Haarversiering voor een huwelijksceremonie

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, Blonde jongeman steekt duim omhoog, Korak

Alleen de eerste workshop van een cursus volgen

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol ceremonies bloemenslingers liefdevol gebaar jubileum afscheidsceremonie speciale ceremonie

Twee bijzondere ceremonies

Lees meer...
Shakti Bloemenmala Tonny Bol Ayurveda magazine EAC Witharen en artikel De kunst van het leven heilzaam natuurlijk innerlijk

‘De kunst van het leven’

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, voorbeeldexemplaar 5-strippenkaart, achterkant

Strippenkaart

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol, voorbeeldexemplaar cadeaubon voorkant

Shakti cadeaubon

Lees meer...
Shakti Bloemenmala, Tonny Bol met Miranda Van Krugten en Esther Zawiolkowski bij lezing van Geliefd en Gedragen in Oss

Verbindend krachten bundelen in de uitvaartzorg!

Lees meer...